Taal | Type | Link |
NL | website | Proefjes.nl Wat wordt bruiner, een halve appel, of een geraspte? Link naar uitleg en werkblad. |
NL | Hogeschool Antwerpen Hoe komt het dat appelschijfjes bruin worden, hoe te voorkomen? Goede uitleg. |
|
EN | website | Double Helix Anti-bruiningscapaciteiten van citroensap, appelsap, siroop, water. Goede uitleg. |
EN | Suzy's World Appelschijfjes die bruin worden. |
|
DU | website | Schule ud Familie Citroensap bij bruin geworden geraspte appel. Wordt lichter. Antioxidant. Uitleg ok. |
DU | website | Najuversum Rasp een appel. Daarna in een schaal met water, azijn en citroensap. |
Taal | Type | Link |
NL | video | Experimenten Online Oxidatie van glycerine m.b.v. kaliumpermanganaat. |
Taal | Type | Link |
EN | website | Topscience Kan ijzer branden? Proef met spijker, staalwol en uiteen gerafeld staalwol. |
Taal | Type | Link |
NL | website | Proefjes met Boefjes Staalwol in azijn. Een Erlenmeyer afgesloten met ballon. Wat gebeurt er met de ballon? |